За нас
 
 
Добре дошли!

„Яна тур” е регистриран туроператор и туристически агент №00167, създадена 1992 година. Член е на Българската Туристическа камара (БТК) и на Асоциацията на Българските Туроператори и Туристически агенти (АБТТА).

Специализира се в областта на бизнестуризма: делови пътувания и хотелски резервациии, конгресни мероприятия, семинари, симпозиуми, организация на участие в международни панаири. Наши клиенти са уважавани в страната и чужбина държавни и частни фирми.


„Яна тур” организира екскурзии в страната и чужбина, летни и зимни почивки, балнеолечение, маршрути по специални интереси, хоби туризъм и трекинг програми. "Яна тур" е съорганизатор и на традиционно провеждащия се в Банско ретропарад.


„Яна тур” е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси.

Предлага най-добри маршрути и конкурентни цени за самолетни билети с осигурена доставка на място. Предлага фериботни билети за чужбина.

Услугите на „Яна тур” са ползвани от клиенти от Русия, Гърция, Турция, Румъния, Израел, Финландия, Дания, САЩ, Италия, Франция, Португалия, Германия, Унгария и др. страни.

Ние от „Яна тур” предлагаме опит, партньорство и качество при организирането на Вашето пътуване или посрещане на Ваши гости - можете да ни се доверите.